BACKSTAGE AV opent deuren nieuwe locatie in Zwolle

Team Backstage AV klein

Backstage AV uit Zwolle, audiovisueel totaalleverancier, opent op woensdag 13 en donderdag 14 september de deuren van haar nieuwe locatie aan de Baileystraat 4z in Zwolle. Naast een kijkje in het nieuwe onderkomen komen deze twee dagen thema’s zoals muziek- en presentatie systemen voor het bedrijfsleven, het onderwijs, de zorg, kerken en het verenigingsleven voorbij.  Er zullen diverse presentaties gegeven worden over beeld-, geluid-, en besturingstechnieken, waarvan het volledige programma is terug te vinden op de website van Backstage AV.

Richard Bredewold eigenaar van Backstage AV: “In juni hebben wij een enorme stap genomen in onze ontwikkeling door een nieuwe locatie te betrekken. Onbekend maakt onbemind. En ongezien maakt onbekend. Daarom willen we onze klanten en geïnteresseerde organisaties uitnodigen om te laten zien wat wij allemaal doen. Wij bieden audiovisuele totaaloplossingen, waarbij bedieningsgemak en bedrijfszekerheid centraal staan. Door oplossingen op maat, persoonlijke projectbegeleiding, kennisoverdracht en technische ondersteuning kunnen wij uw organisatie ontzorgen. Graag willen wij onszelf en onze dienstverlening aan de mensen voorstellen.” Meer informatie via www.backstageav.nl, tel: 038-7502830 of email: info@backstageav.nl.

Backstage AV is het leukste AV-bedrijf van Zwolle. Eigenaar Richard Bredewold is al ruim 15 jaar actief in de audiovisuele branche en is totaalleverancier voor videoconferentie- en narrowcasting oplossingen, presentatiesystemen en achtergrondmuziek- en omroepinstallaties.

 

Geef als eerste een reactie op "BACKSTAGE AV opent deuren nieuwe locatie in Zwolle"

Uw reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd


*