Bijeenkomst ZP Raalte ‘Horeca en zp’ers: hoe smaakt dat?’ 

zpraalte

De netwerkclub voor zelfstandige professionals ZP Raalte organiseert op donderdagavond 7 september de netwerkbijeenkomst ‘Horeca en zp’ers: hoe smaakt dat?’ De titel belooft het al: dit wordt een smakelijke bijeenkomst! Met twee van zijn food trucks presenteert Jan Dirk Bonsink van VanJan zich die avond. Lekker genieten van zijn bijzondere eigen gemaakte Barista-koffie-thee en speciaal Truck-food.

Zelfstandige professionals en andere geïnteresseerden zijn vanaf 19.30 uur van harte welkom bij Op1 (boven het Kulturhus Raalte). Na de workshop is er uiteraard volop mogelijkheid om in ongedwongen sfeer andere zelfstandige professionals te ontmoeten tijdens de netwerkborrel. Deze bijeenkomst is gratis. Deelnemers kunnen zich voor 5 september opgeven bij info@zpraalte.nl Meer weten? Meer informatie of lid worden? Kijk op www.zpraalte.nl of mail naar info@zpraalte.nl

 

Geef als eerste een reactie op "Bijeenkomst ZP Raalte ‘Horeca en zp’ers: hoe smaakt dat?’ "

Uw reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd


*