Accountmanager Karen van Rhijn vertrekt naar provincie

karenvanrhijn

Ben je ondernemer in de gemeente Raalte, dan heb je de afgelopen jaren ongetwijfeld kennis gemaakt met Karen van Rhijn. Als accountmanager bedrijven bij de gemeente Raalte toonde ze zich een bevlogen, enthousiast en betrokken ambtenaar met hart voor de ondernemer.

We zullen haar gaan missen, want via een mail heeft ze laten weten per 1 september afscheid te nemen van de gemeente Raalte en aan de slag te gaan als projectleider bij de Provincie Overijssel. Een nieuwe uitdaging, maar het geeft haar naar eigen zeggen wel een dubbel gevoel. “Want, ik voel me erg verbonden met Raalte en dat moet ik nu los laten. Ik heb Raalte leren kennen als een mooie gemeenschap waar het ondernemerschap in het bloed zit”, aldus Van Rhijn die tot slot nog wel een laatste tip heeft voor de ondernemer. “Betrek de gemeente op tijd bij al jullie plannen zodat zij jullie kunnen adviseren en alvast kunnen voorsorteren.”

 

Geef als eerste een reactie op "Accountmanager Karen van Rhijn vertrekt naar provincie"

Uw reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd


*