Winnaars ROJA 2017 bekend gemaakt

roja

Gastouderbureau 4Kids uit Heino, elektronicaspecialist Businesspoint uit Raalte en varkens- en pluimveebedrijf Rensen in Raalte mogen zich een jaar lang Raalter Onderneming van het Jaar noemen. In een volle Sallandse Herberg zijn ze afgelopen vrijdag gepresenteerd als winnaar in hun categorie, respectievelijk MKB, Starters en Agrarisch.

De Heinose notaris Marjon van der Werf van Procee Oors Van der Werf mocht als voorzitter van de jury de winnaars bekend maken. Uit haar inleiding werd duidelijk dat het geen gemakkelijke opgave was om de keuzes te maken. In de categorie Starters (minder dan drie jaar geleden begonnen) bleken de drie genomineerden over een enorm groeipotentieel te beschikken, maar Businesspoint sprong er toch uit. Naast de kracht van de producten is het vooral de toegevoegde waarde van eigenaar Roel Bonants waarmee het bedrijf een goede reputatie heeft opgebouwd.

Hoewel de drie bedrijven in de categorie MKB erg verschillend zijn, was er volgens de jury een belangrijke rode draad: eigen visie, vakmanschap en ondernemerschap. Winnaar 4 Kids van eigenaar en medeoprichter Sebastiaan Dekkers is in relatief korte tijd uitgegroeid tot een belangrijke landelijke speler. “Ondanks de veranderende wet- en regelgeving presteert deze onderneming het om zich steeds aan te passen en zich financieel gezond te houden.”

In de categorie Agrarisch viel het vooral op dat de bedrijven allen bijzonder transparant zijn en het dierenwelzijn steeds het startpunt is in de ondernemersbeslissingen. Het winnende varkens- en pluimveebedrijf van Marc en Ans Rensen blonk uit in de wijze waarop de processen binnen de beide bedrijfstakken zijn georganiseerd.

Geef als eerste een reactie op "Winnaars ROJA 2017 bekend gemaakt"

Uw reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd


*