Feestwinkel De Goede Keus gaat voor de ‘dubbel’

sharonfoto

Amper een jaar bezig en jezelf in de voormalige gemeente Heino (dus inclusief Laag Zuthem en Lierderholthuis) al Onderneming van het Jaar mogen noemen. Het overkwam feestwinkel De Goede Keus. Maar, de prijs die voor het eerst tijdens de Pompdagen werd uitgereikt, smaakt naar meer!

De Goede Keus is namelijk ook genomineerd voor de Raalter Onderneming van het Jaar (ROJA), dus de winkel gaat voor de ‘dubbel’!  In de categorie Starters nemen eigenaren Sharon (dochter) en Erik (vader) de Goede het vrijdag op tegen horecagelegenheid Lemonade en Businesspoint uit Raalte. “Het is lastig om onze kansen in te schatten, maar het is al fantastisch dat we zijn genomineerd. Het levert extra publiciteit op en we krijgen straks de beschikking over een bedrijfsfilm. Het is een mooie bekroning voor de vele arbeid die we in het eerste jaar hebben verzet”, vindt Sharon die met haar vader een winkel en webshop exploiteert met o.a. feestartikelen ballonnen, decoraties en opblaasbare items.

Fotobijschrift
Ondernemer van het jaar Sharon Samson samen met genomineerden Martijn Jansman en Peter Brummelhuis.

Geef als eerste een reactie op "Feestwinkel De Goede Keus gaat voor de ‘dubbel’"

Uw reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd


*