Maarteditie Salland Zakelijk verschijnt op 21 maart!

cover-maart-2017

Door een technische storing bij onze drukker verschijnt onze maarteditie helaas niet vandaag (17 maart), maar pas op 21 maart.

We kunnen ons voorstellen dat u niet zo lang kunt wachten en daarom staat onze nieuwste editie al wel online. Via het menu Onze edities op sallandzakelijk.nl is onze maarteditie te activeren.

Bekijk ook onze vernieuwde homepage. Na ruim drie jaar vinden we het tijd om niet alleen portretfotootjes te plaatsen, maar ook ruimte te bieden aan bedrijfspanden en/of producten uit onze ondernemende regio. Omdat dit niet goed tot zijn recht komt in een kleine afbeelding ziet u vanaf de maarteditie 2017 geen twintig portretfotootjes meer, maar negen afbeeldingen waarmee we bedrijven wat breder in de spotlights zetten. Onder de afbeeldingen staan de namen van deze ondernemingen en bovendien plaatsen we deze afbeeldingen ook op onze site met een link naar de website van de getoonde onderneming.

Wij vinden dit een goede verbetering en we hopen dat u deze nieuwe opzet ook weet te waarderen. Zo niet, mail dan uw op- en aanmerkingen, want Salland Zakelijk staat altijd open voor opbouwende kritiek.

Geef als eerste een reactie op "Maarteditie Salland Zakelijk verschijnt op 21 maart!"

Uw reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd


*