Hoofd & Hart Bewindvoering

logo-hh

Krijgt u ook wel eens te maken met een werknemer die financiële problemen heeft? Klopt hij aan voor hulp of komt u er achter via loonbeslag door een deurwaarder? Zeker in het laatste geval is er echt iets aan de hand. Forse schulden zorgen bij uw werknemer voor stress, hoger ziekteverzuim en dus mindere prestaties. Daarnaast kan het leiden tot fraude of diefstal. De hoogste tijd om Hoofd & Hart Bewindvoering in te schakelen om uw werknemer professioneel te ondersteunen.

Hoofd & Hart Bewindvoering is in 2015 opgericht door Marko Feith en Ronald Nab. “Wij kunnen uw werknemer ondersteunen en eventueel samen met u plannen maken voor de toekomst. Wij lossen de schulden niet af, maar creëren (nacht)rust en perspectief. Het scheelt u extra administratie, zodat u verder kunt gaan met ondernemen.”

Werknemer kwetsbaar? Onderneming kwetsbaar!

Hoofd & Hart Bewindvoering |  T: 0572-700236 | E: mail@hnhbewind.nl | www.hnhbewind.nl/voor-werkgevers

Geef als eerste een reactie op "Hoofd & Hart Bewindvoering"

Uw reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd


*