Grip Assurantiën

jacqueline-en-carmen

Carmen Bakhuis en Jacqueline Scholing zijn begin 2014 gestart met hun assurantiekantoor. Naast bemiddeling in verzekeringen voor de particuliere en zakelijke markt verzorgen zij ook risicomanagementrapportages en polis-checks.

“Wij zijn uw partner bij maatwerkadvisering, zodat u zich kunt concentreren op uw corebusiness. Wij zien het als een uitdaging om voor u de risico’s te benoemen in uw onderneming, preventieve oplossingen te bieden en mee te denken om de vastgestelde risico’s te vermijden of te beperken. Bovendien bieden wij de mogelijkheid om risico’s via ons over te dragen aan een verzekeraar. Dit is geen eenmalige actie, wij investeren in een duurzame relatie. Periodiek onderhoud op uw verzekeringen is namelijk nodig om grip te houden op uw bedrijfsrisico’s.”

Grip Assurantiën houdt, samen met u, grip op uw risico’s.

Grip Assurantiën | Piksenweg 5A, 7688 PG Daarle | M: 06-55 383 464 (Jacqueline) / 06-23 857 073 (Carmen) |  E: info@gripassurantien.nl | I: www.gripassurantien.nl

Geef als eerste een reactie op "Grip Assurantiën"

Uw reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd


*