Geen wens te gek bij Technoprint

technoprint02

Auto’s, langs het sportveld of gevels: reclame is overal te zien. Bij Technoprint in Heino is geen opgave te moeilijk als het gaat om het verzorgen van deze belettering. ,,Door onze aanwezige creativiteit en technische kennis kunnen wij vrijwel elke wens van de klant uitvoeren”, zegt Ruud Marsman van Technoprint.

Technoprint maakt naast Starlight en MK Illumination onderdeel uit van Multilight BV. Met Technoprint, opgericht door Willy Marsman, is het bedrijf in 1990 als zeefdrukkerij in Raalte begonnen. Een jaar later werd een bedrijf, actief in kermis- en kerstverlichting er aan toegevoegd. In 2011 volgende de fusie met MK Illumination, waardoor het bedrijf explosief is gegroeid. “Technoprint verzorgt ook voor deze takken belettering en fullcolour printing, want ook in de kermis- en kerstindustrie wordt daar veelvuldig gebruik van gemaakt”, vertelt Ruud Marsman.

Techniek doorslaggevend
Belettering is de corebusiness van Technoprint. Met zeefdrukken doet het bedrijf niets meer, met belettering des te meer:  auto’s, reclameborden, licht- en gevelreclame, bewegwijzering, bouwborden en gevels. Dit kan met snijfolie of door full colour printing. Naast creatief meedenken, onderscheidt het bedrijf zich vooral door de aanwezige technische kennis. ,,Wij hebben eigen technische monteurs in huis, omdat we hen ook kunnen inzetten voor onze andere merken”, legt Ruud uit. Daardoor kunnen bijvoorbeeld aluminium-, hout- of staalconstructies op maat gemaakt worden in de eigen werkplaats. ,,Dat is vaak nog een stuk voordeliger dan dat die ergens kant en klaar besteld moeten worden.” Restaurant de Bagatelle en Schulten Lederwaren in Raalte maken hier bijvoorbeeld gebruik van. Ook beschikt Technoprint over eigen hoogwerkers. ,,We kunnen snel schakelen en het scheelt enorm in de kosten. We hoeven geen hoogwerker te huren”, vertelt Ruud.

De aanwezige kennis wordt niet alleen toegepast op auto’s of borden. Ook een vloer voorzien van belettering geeft extra mogelijkheden. Op een linoleumvloer wordt tekst aangebracht, waarna een coating ervoor zorgt dat deze tekst niet beschadigd. Dit gebeurt in samenwerking met Boerhof Projectinrichters uit Heeten. Een mooi voorbeeld is het Openlucht museum Arnhem, waar de vloer van een expositieruimte is voorzien van belettering. ,,Er staan teksten op ter aanvulling op wat in die ruimte geëxposeerd wordt. Dat versterkt het thema. Je zou het ook kunnen gebruiken om bewegwijzering aan te brengen op de vloer”, meent Ruud. ,,We kijken verder dan de traditionele manieren van belettering en passen het toe op minder gebruikelijke ondergronden.”

www.technoprintholland.nl
L.J. Costerstraat 15
8141 GN Heino
Tel: 0572-393015
info@technoprintholland.nl

Geef als eerste een reactie op "Geen wens te gek bij Technoprint"

Uw reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd


*