Buro Naomi Grafische Vormgeving

naomi-wentink

Buro Naomi geeft visueel uiting aan het verhaal van jouw bedrijf of organisatie. “Met een overtuigende, goed vormgegeven huisstijl, laat je zien wie je bent en waar je voor staat,” aldus Naomi Wentink. Afgelopen jaar is ze gestart als freelance grafisch vormgever. “Inmiddels heb ik meer dan 10 jaar ervaring als vormgever, opgedaan bij diverse reclame- en ontwerpbureaus.”

Naomi vertaalt een huisstijl of campagne door naar communicatiemiddelen, zowel offline als online. Brochures, posters, advertenties, websites, belettering van je wagenpark of pand; ze regelt het.

Naomi werkt voornamelijk voor het MKB en (semi) overheden. “Ik ben flexibel in te zetten, van kleine opdrachten tot projecten en (interim) klussen van enkele maanden.” Buro Naomi biedt de creativiteit en energie die u als ondernemer verder brengt.

Nieuwsgierig? Neem dan contact op met Naomi.

Buro Naomi Grafische Vormgeving | Raalte | 06 24 13 28 91 | info@buronaomi.nl | www.buronaomi.nl

Geef als eerste een reactie op "Buro Naomi Grafische Vormgeving"

Uw reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd


*