Aarnink Accountants + Adviseurs

directie-aarnink

Alfons Havekes, Niek Rerink en Marga Warris vormen samen met hun medewerkers Aarnink Accountants + Adviseurs. Zij ondersteunen ondernemers in de regio Raalte op financieel, fiscaal en bedrijfskundig gebied. Ook beschikken zij over expertise op het gebied van personeels- en salarisadministratie.

“Wij zijn zelf ook ondernemer en daarom begrijpen we wat belangrijk voor u is. Wij denken graag met u mee over bijvoorbeeld bedrijfsstrategieën. Onze werkwijze is gericht op een persoonlijke aanpak, korte lijnen en informele sfeer. Zowel overdag als ’s avonds kan er een afspraak gemaakt worden om bij ons op kantoor of bij u thuis de  administratieve zaken door te nemen. U hoeft de deur dus zelf niet uit en kunt het tijdstip zelf bepalen.”

Aarnink Accountants + Adviseurs | Vrieswijk 7, 8103 PB Raalte | T: 0572-357171 | E: info@aarnink-aa.nl | www.aarnink-aa.nl  

Geef als eerste een reactie op "Aarnink Accountants + Adviseurs"

Uw reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd


*