Aanbod B.O.G.

logo-hannink01

Hieronder ziet u een selectie uit het aanbod van B.O.G. dat via Hannink Makelaars te koop of te huur is. Meer B.O.G. en overige informatie vindt u op hannink.nl


stationstraat_21-116-medium
Stationsstraat 21 – Raalte
Vraagprijs € 100.000,-

Deze prachtige kerk en voormalige synagoge is gelegen op een perceel van 212 m². Het gebouw biedt diverse gebruiksmogelijkheden door de bestemming maatschappelijk.


a_geerststraat_17_olst-104-medium
Aaldert Geertsstraat 17a – Olst
Huurprijs op aanvraag

Winkelruimte in een sfeervol en karakteristiek pand midden in het centrum van Olst met een totaal oppervlak van circa 265 m² inclusief een magazijn, pantry en toilet. De frontbreedte bedraagt maar liefst ruim 12 meter!


telgen-bewijzeringsbord-medium

De Telgen II – Heeten
Koopsom € 98,- per m2 v.o.n. excl. btw

Bedrijfskavels vanaf 1000 m² gelegen op bedrijventerrein De Telgen II. Het bedrijventerrein bevindt zich aan de zuidoost zijde van Heeten. Hier onderneemt u op een kleinschalig bedrijventerrein met een goede ontsluiting richting de A1.


boxen-impressie

Industrieweg  -Wijhe
Koopsom  € 14.500,- v.o.n. excl. btw

Op het industrieterrein De Enk in Wijhe worden 22 garageboxen gerealiseerd. Nog enkele beschikbaar! Deze garageboxen hebben een buitenwerkse afmeting van ca. 3 meter bij ca. 6 meter met een hoogte van ca. 2,5 meter.


tjalkstraat-13a-voorgevel-ii

Tjalkstraat 13a – Raalte
Huurprijs € 60,- per m2 per jaar excl. btw

Op een uitstekende zichtlocatie op het bedrijventerrein De Zegge VI gelegen bedrijfsunit van circa 300 m². De bedrijfshal is gesitueerd in een bedrijfsverzamelgebouw met multifunctionele bedrijfsunits.


voorfoto

Markstraat 7 – Raalte
Huurprijs op aanvraag

Midden in het centrum van Raalte gelegen multifunctionele winkelruimte met een totaal oppervlak van 105 m² op de begane grond. Op de eerste verdieping bevindt zich kantoor- en bergruimte. Het front van de winkel bedraagt circa 9 meter en is uitermate geschikt om als aantrekkelijke etalage te benutten.


de-zegge-vii

Zegge VI – Raalte
Vraagprijs € 113,- per m2 k.k.

Op het industrieterrein Zegge VI gelegen flexibel in te delen bedrijfskavels. Een prachtige plek voor uw bedrijf aan de rand van het industrieterrein.


grotestraat-25-voorfoto

Grotestraat 25 – Raalte
Huurprijs € 175,- per m2 per jaar excl. btw

Centraal in het winkelhart van Raalte aan de Grotestraat gelegen winkelruimte met een oppervlakte van circa 235 m². Net afgewerkte ruimte en flexibel in te delen!


 

Geef als eerste een reactie op "Aanbod B.O.G."

Uw reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd


*