Salland Zakelijk is vernieuwd, zowel offline als online

sz-2016-04

Vrijdag 16 december verschijnt de nieuwste editie van Salland Zakelijk, hét promotiemagazine van Salland.

De website is geheel vernieuwd, zowel qua opmaak als inhoud. Het team van Salland Zakelijk is er erg tevreden over en hoopt dat ook u deze verfrissende en nieuwe vormgeving weet te waarderen. Zo niet, mail dan uw op- en aanmerkingen, want Salland Zakelijk staat altijd open voor opbouwende kritiek. Ook de opmaak van het glossy magazine is aangepast, zodat het aansluit bij de vormgeving van de website. Vooral de cover heeft een ware metamorfose ondergaan vergeleken met de vorige edities.

Naast de vormgeving is ook de inhoud van de website geheel vernieuwd en volledig ‘social media proof’. Dat betekent dat alle advertorials in het magazine ook op de site van Salland Zakelijk zijn geplaatst met de mogelijkheid om die te delen via LinkedIn, Facebook, Twitter en Google+.  Uiteraard staan ook de artikelen uit de nieuwe decembereditie op de site en reactie en delen wordt erg op prijs gesteld.

Nu Salland Zakelijk zowel offline als online weer volledig bij de tijd is en de economie ook in onze regio weer flink aan het opleven is, ziet het team van Salland Zakelijk het nieuwe jaar met veel vertrouwen tegemoet. Al twaalf jaar promoot Salland Zakelijk het interessante regionale bedrijfsleven en – samen met de ondersteuning van het regionale bedrijfsleven – gaat Salland Zakelijk daar in 2017 met veel inzet en enthousiasme mee door.

Salland Zakelijk wenst een ieder prettige feestdagen en alvast een goede start van het nieuwe jaar.

Geef als eerste een reactie op "Salland Zakelijk is vernieuwd, zowel offline als online"

Uw reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd


*