De Smaakfietser van Vief & Gezond

vief-en-gezond01

Heeft u de Smaakfietser van Vief & Gezond al gezien in Deventer en omstreken? Het nieuwe bedrijf van Monique van den Bergh wil namelijk smaak op de kaart zetten voor iedereen die vitaal en gezond wil blijven (of worden).

“Als voedingsdeskundige in opleiding werkt u samen met mij aan een gezondere leef- en eetstijl en ontdekt u dat gezond eten ook heel lekker kan zijn. U merkt dat uw lichaam én uw geest lichter worden. U ontdekt waar u veranderingen in kunt aanbrengen om u beter en vitaler te voelen,” aldus Monique.

Als oud-oncologiepatiënt heeft Monique speciale aandacht voor oncologiepatiënten. “Uit eigen ervaring weet ik hoe het is om tijdens de chemobehandelingen tijdelijk minder smaak te hebben. Ik help u nieuwe smaaksensaties te ontdekken, zodat het eten weer enigszins lekker kan zijn en bijdraagt aan een gevoel van welbevinden. Smakelijke, gezonde voeding draagt bij aan herstel en welzijn.”

Wilt u beter of anders leren koken? Heeft u interesse in voedsel en wilt u meer weten over het combineren van smaken en producten? Dan zijn de kook- en smaakworkshops van Vief & Gezond iets voor u. De workshops zijn kleinschalig, met veel persoonlijke aandacht en daarbij staat de mediterrane keuken centraal. Geen pakjes en zakjes, maar verse kruiden en zo mogelijk biologische, pure producten van het seizoen.

Bedrijven en organisaties kunnen ook bij Vief & Gezond terecht met betrekking tot duurzame inzetbaarheid van hun medewerkers. Hoe zorgt u als organisatie ervoor dat uw medewerkers vitaal blijven? Bij o.a. de gemeente Zwolle heb ik hierin ervaring opgedaan en kunnen bijdragen aan het opstellen van een mooi Vief & Fit-programma voor alle medewerkers!

Nieuwsgierig geworden? Bekijk dan de site van Vief & Gezond of neem contact op met Monique van den Bergh voor meer informatie.

Vief & Gezond | Koningin Wilhelminalaan 45 | 7433 CE Schalkhaar | M: 06 – 4715 9111 | E: info@viefengezond.nl   | I: www.viefengezond.nl

Geef als eerste een reactie op "De Smaakfietser van Vief & Gezond"

Uw reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd


*