Wolters Ontwerp

logo-wolters-ontwerp

Karin Wolters wist van jongs af aan dat ze het liefst zou willen ontwerpen. Haar loopbaan liep echter iets anders. Van chemisch analist tot RMO-chauffeuse naar grafisch vormgever. Na een opleiding DTP en Grafisch Vormgeven bij de House of Media in Groningen, startte ze in april 2016 met Wolters Ontwerp.

Karin werkt vanuit haar studio aan de Poedenmansdijk in Heeten voor zowel particulieren als bedrijven. “Ik luister graag naar uw verhaal en ben erg geïnteresseerd in uw achtergrond. Door goed te luisteren en zoveel mogelijk details te verzamelen, begint mijn creativiteit te stromen. Voor het ontwerp van huisstijlen, logo’s, websites, uitnodigingen, flyers, stickers, bestickering van voertuigen, spandoeken en alle andere dingen die vorm gegeven kunnen worden, bent u bij mij aan het juiste adres.”

Wolters Ontwerp: Een ontwerp met een glimlach. Ook voor DTP werk. Nieuwsgierig geworden naar wat Wolters Ontwerp voor u kan betekenen, neem dan gerust contact op met:

Wolters Ontwerp | Poedemansdijk wz 6, Heeten | M: 06-24265441 | E: info@woltersontwerp.nl | I: www.woltersontwerp.nl

Geef als eerste een reactie op "Wolters Ontwerp"

Uw reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd


*