Visueel Communicatiebureau Ouwerkerk

vcbo

Per 1 december jl. heeft Simon Ouwerkerk zich gevestigd in kantorencomplex De Berk in Raalte. Met zijn bedrijf VCBO begeleidt hij bedrijven en instellingen met hun interne en externe ‘visuele’ communicatie. 

Zo adviseert, visualiseert en ontwikkelt hij narrowcasting uitzendingen, websites en nieuwsbrieven die per e-mail verstuurd kunnen worden. Ook voor een advertentie, een nieuwe huisstijl of betrouwbare website- en e-mail-hosting bent u bij VCBO aan het juiste adres.

Met het door hemzelf ontwikkelde beheersysteem (CMS) kan de gebruiker de gewenste informatie direct zichtbaar veranderen op een narrowcastingscherm, website of nieuwsbrief. Zo kan men met één druk op de knop de gewenste informatie op allerlei soorten media plaatsen waaronder ook Facebook, Twitter en LinkedIn. Aardig om te weten is dat dit beheersysteem webbased is, dus overal waar een internetverbinding is, kan men teksten, foto’s en video’s toevoegen, aanpassen of verwijderen. Het CMS wordt ‘op maat’ gemaakt waardoor er geen overbodige knoppen en functies in beeld komen. Hierdoor is het CMS eenvoudig te bedienen en vriendelijk in gebruik.

Kortom, alle diensten die nodig zijn om kordaat visueel te communiceren, worden onder één dak en met één aanspreekpunt aangeboden… wel zo makkelijk.

VCBO: Visueel Communicatiebureau Ouwerkerk | Simon Ouwerkerk | Burg. Kerssemakersstraat 32B, 8101 AN  Raalte | T:  0)570 – 52 56 66 | E:  info@vcbo.nl | I:  www.vcbo.nl

Geef als eerste een reactie op "Visueel Communicatiebureau Ouwerkerk"

Uw reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd


*