Ook na fusie staat de deur bij Adficount in Raalte en Heino voor cliënten open

De directie van het nieuwe Adficount met v.l.n.r. René van Hoogstraten, René Derks en Henk Groot LipmanDe directie van het nieuwe Adficount met v.l.n.r. René van Hoogstraten, René Derks en Henk Groot Lipman

Ook na de fusie van Brinkhuis van Hoogstraten (Accountancy) met Adficount (Bedrijfs- en belastingadviseurs, administratieve dienstverlening) in Raalte en Heino is de vertrouwde en bekende werkwijze gehandhaafd. “Onze cliënten prefereren dat ook, die willen hier gewoon kunnen binnenlopen en dan hun verhaal kwijt kunnen aan hun eigen, vaste aanspreekpunt,” zo zeggen René van Hoogstraten, Henk Groot Lipman en René Derks. Zij vormen de directie van het nieuwe Adficount met de hoofdvestiging aan Het Erf 37 in Raalte-Zuid en een tweede vestiging in Heino aan de L. J. Costerstraat 27p. Voor de eind november gesloten vestiging aan de Boeierstraat 9 in Raalte (op bedrijventerrein de Zegge) worden nieuwe huurders gezocht.

Zowel Brinkhuis van Hoogstraten als Adficount zijn vertrouwde namen. Brinkhuis van Hoogstraten in Raalte bestaat zo’n 50 jaar, eerst als Administratiekantoor Brinkhuis en daarna als Brinkhuis van Hoogstraten Accountancy.  Adficount werd in 1998 in Raalte opgericht door Henk Groot Lipman en René Derks. Begin 2004 werd in Heino Administratiekantoor Kleinlangevelsloo overgenomen en omgedoopt tot Adficount-vestiging Heino. Toch, groter groeien is en was nooit de bedoeling, ook nu niet. Beide bedrijven blijven zich richten op de eigen streek. “Zeker 80 procent van onze cliënten komt uit Salland. En diegenen daarbuiten hebben meestal een relatie met de streek.”

De fusie is een echte meerwaarde, zowel voor de cliënten als voor de werknemers, daarvan is de driekoppige directie overtuigd. “Het begon ermee dat het tussen ons persoonlijk goed klikte. Dat was de basis om te kijken naar een fusie.  Allebei zijn we sterk in het bedienen van MKB-bedrijven, BV’s, ZZP’ers, eenmanszaken en VOF’s. Onze persoonlijke werkwijze, aanpak en betrokkenheid bij Sallandse ondernemers lagen ook dicht bij elkaar. Afgelopen maanden zijn we bezig geweest om alles intern goed op elkaar af te stemmen. Daar hoorde een kleine interne aanpassing van dit mooie kantoor aan Het Erf in Raalte-Zuid bij.”

“Er waren maar enkele kleine verschillen. Zo had Brinkhuis van Hoogstraten ook agrarische ondernemers als cliënt. Adficount was wat meer gespecialiseerd in pensioenzaken. Door de fusie komen nu alle expertise, kennis en ervaring onder hetzelfde dak in Raalte en Heino beschikbaar voor onze cliënten. En dat met dezelfde vertrouwde kleinschalige en persoonlijke aanpak. Bovendien, regels en wetgeving voor ondernemers veranderen voortdurend. Daar kunnen we nu nog sneller op inspelen. Denk aan de nieuwste software waarmee we onze cliënten sneller en beter van dienst kunnen zijn.”

Bewust is er bij het nieuwe logo gekozen voor de toevoeging ‘advies, administratie,  accountancy’. “Met die ‘triple A’ geven we aan dat hier in principe alles kan. En wat we eventueel niet kunnen of mogen, daarvoor hebben we voldoende contacten met gespecialiseerde organisaties.”

Het huidige kantoor van Adficount aan de Boeierstraat 9 op De Zegge is officieel gesloten (en kan gehuurd worden) en Adficount is nu te vinden aan Het Erf 37 in Raalte-Zuid waar Brinkhuis van Hoogstraten al gevestigd was. De vestiging in Heino blijft gewoon open.

Adficount | Het Erf 37, 8102 KE Raalte | 0572-360090 | E: info@adficount.nl | www.adficount.nl

Geef als eerste een reactie op "Ook na fusie staat de deur bij Adficount in Raalte en Heino voor cliënten open"

Uw reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd


*