Ommer Bedrijfsvloeren

ommer-bedrijfsvloeren

Leg een perfecte basis voor uw bedrijf of instelling met de unieke vloeistofdichte, slijtvaste en duurzame kunststof vloeren van Ommer Bedrijfsvloeren. Sinds 2001 een begrip in gerecyclede bedrijfsvloeren.

Uw wensen gekoppeld aan onze kennis en ervaring staan gerant voor een prima resultaat. We denken graag met u mee over nieuwe oplossingen of toepassingen. Innovatief en creatief, dat is wat we zijn. Bovendien ondersteunen we maatschappelijk verantwoord ondernemen en hebben we niet voor niets het Cradle–to-Cradle principe hoog in het vaandel staan.

Ommer Bedrijfsvoeren levert een totaalproduct voor sport en recreatie, horeca, garages en vele andere branches. En daar hoort ook een perfecte service bij. Gegarandeerd. Want de basis van elk bedrijf is toch de vloer!

Wilhelm en Marinka Kortstee | Ommer Bedrijfsvloeren B.V. | Reehorst 33, 8105 BG Luttenberg | T: 0529 – 462 851 | M: 06 – 54 33 13 65 | E: info@ommerbedrijfsvloeren.nl | I: www.ommerbedrijfsvloeren.nl    

Geef als eerste een reactie op "Ommer Bedrijfsvloeren"

Uw reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd


*