Lots of Events

lots-of-events

Lots of Events is opgericht door Karoline van Ingen: “Ik organiseer zakelijke evenementen en workshops op maat. Verder begeleid ik de professionalisering van het officemanagement op het gebied van het nieuwe werken, slimmer en effectiever werken en de nieuwe rol van de secretaresse in de toekomst. Door mijn jarenlange ervaring als Office Manager, Event Manager en Change Manager kan ik mensen en organisaties met elkaar verbinden”.

Tijdens het begeleiden van veranderprocessen is aandacht geven en verbinden een randvoorwaarde voor succes. Door het organiseren van een zakelijk evenement en/of door het volgen van een workshop rond communicatie, samenwerken, hostmanship of persoonlijk leiderschap voelen medewerkers zich meer betrokken bij uw organisatie. Dit leidt tot meer inspiratie en meer werkplezier.

Wilt u samen met mij en uw medewerkers in beweging krijgen? Neem dan vrijblijvend contact op met:
Lots of Events | Zwolle | 06 – 28 94 72 16 | info@lotsofevents.nl | www.lotsofevents.nl

Geef als eerste een reactie op "Lots of Events"

Uw reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd


*