In het HOFtheater staat de koffie voor u klaar…

hoftheater-theaterzaal

Het HOFtheater in Raalte staat bekend om voorstellingen, een avondje uit met vrienden en familie. Maar het HOFtheater kan ook iets voor uw bedrijf betekenen. Roswyde Burgman, de nieuwe directeur van het HOFtheater, maakt graag kennis met u, om te kijken wat uw wensen zijn en welke mogelijkheden er liggen. Ze nodigt u dan ook van harte uit voor een kop koffie, een goed gesprek en een rondleiding door het HOFtheater.

Avondje theater voor het personeel
Vooraf lekker eten in de foyer, kopje koffie of thee, daarna met z’n allen naar een muziek- of cabaretvoorstelling van een bekende artiest. Om vervolgens weer terug te komen in de foyer voor een hapje en een drankje. Zo kan een personeelsuitje voor uw bedrijf eruit zien bij het HOFtheater. Maar uiteraard zijn er ook vele andere mogelijkheden, Roswyde denkt hierover graag met u mee.

Brainstormsessie bij de vijver
Zoekt u een congreslocatie of een inspirerende plek voor een teamsessie? Met de unieke ronde theaterzaal met 300 stoelen en de sfeervolle moderne foyer is het HOFtheater een zeer geschikte locatie voor congressen, evenementen en seminars. Dankzij de verschillende vergaderruimtes is het mogelijk om in kleine groepen uiteen te gaan. Bovendien is het HOFtheater gelegen aan een grote vijver en bevindt zich op loopafstand van bos ’t Reelaer. Ideaal voor bijvoorbeeld een gezonde wandeling, brainstorm of een picknick.

Meer weten? Neem contact op met Roswyde Burgman voor een vrijblijvend gesprek. De koffie staat klaar!

HOFtheater | Voorhof 2, 8102 MH Raalte | T: 0572-361361 | E: roswyde.burgman@hoftheater.nl | I: www.HOFtheater.nl

Geef als eerste een reactie op "In het HOFtheater staat de koffie voor u klaar…"

Uw reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd


*