Elco Totaal, Totaal wat?

elco01

Ja dat is natuurlijk een goeie vraag. Totaal wat? Wat leveren jullie eigenlijk precies? Daar kan Coen Koggel enthousiast over vertellen. Het gaat van toiletpapier en bijbehorende dispensers, naar schoonmaakmiddelen. En van bedrijfskleding, tot persoonlijke beschermingsmiddelen. Een heel erg breed pakket dus.

Coen kan als één van de weinigen zeggen dat de schoonmaak zijn hobby is. Hoe smeriger, hoe groter de uitdaging. Door jarenlange ervaring heeft hij veel kennis opgebouwd over het reinigen van diverse oppervlaktes. Vloeren. Ramen. Wanden. Alles heeft zijn eigen gebruiksaanwijzing. En dat is waar de kracht van Elco Totaal ligt. Zij leveren niet alleen reinigingsproducten, maar geven er ook een goed advies bij. Inmiddels heeft Elco Totaal al diverse eigen schoonmaakmiddelen laten ontwikkelen, die prettig werken, goed reinigen, zuinig in gebruik zijn en ook nog lekker ruiken. Ook niet onbelangrijk. Voeg daarbij ook nog een handig apparaat dat een groot deel van je werkzaamheden over kan nemen. En het plaatje is compleet. Een goede stofzuiger, een schrobzuigmachine, een hogedrukspuit van diverse kwalitatief goede leveranciers zoals Numatic en Nilfisk. Want wie wil er nu niet goed schoonmaakwerk afleveren en snel klaar zijn. Tijd is geld. Dus deze investeringen zijn snel terugverdiend.

Koning Keizer Admiraal …….
Ja, je hebt het allemaal nodig… toiletpapier.  Het liefst een beetje zacht, maar wel stevig. En ook hier is de keuze groot. Maar daar komt ook weer het advies van Coen om de hoek kijken. Want wil je niet dat je wc verstopt raakt, dan kies je voor cellulose papier. Deze lost namelijk makkelijk op. En welke dispenser kun je dan het beste gebruiken. Al veel MFA’s , bedrijven en scholen zijn op dit gebied ingericht door Elco Totaal. Kies je voor papieren handdoekjes in het toilet, of uiteindelijk toch voor een elektrische handdroger? De keuze is dan ook afhankelijk van de gebruikersgroep. Dus ook hierbij geldt: een goed advies is goud waard.

Kleren maken de man en het bedrijf
Om het pakket compleet te maken levert Elco Totaal ook bedrijfskleding. Kijkend naar de werkzaamheden van het bedrijf, het logo en de kleuren, de uitstraling. Echt in gesprek met de klant. Veiligheidseisen en wensen bepalen, en dan op zoek naar een eigen identiteit, vertelt Koggel. En daarna bedrukken we de kleding zelf met het bedrijfslogo. Eventueel aangevuld met werkschoenen, helmen en werkhandschoenen We willen graag ontzorgen!

Dus ja Elco Totaal wat? Dat dus!

Elco Totaal | Spitsstraat 3, 8102 HW Raalte | T: 0572 – 362 918 | E: info@elcototaal.nl | I: www.elcototaal.nl

Geef als eerste een reactie op "Elco Totaal, Totaal wat?"

Uw reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd


*