Een ideale teambuilding: Samen koken bij de Bagatelle

bagatelle01

Samen de gerechten uitkiezen en samen zoeken naar de juiste balans van heerlijke ingrediënten. Samen ervoor zorgen dat er een fantastisch drie- of viergangendiner op tafel komt. Dat kan alleen maar door goed samen te werken en dat maakt een kookclinic bij de Bagatelle tot een ideale teambuildingsactiviteit. De kok staat dit keer op de achtergrond, terwijl u met uw collega’s of relaties de scepter zwaait in de keuken.

Gastheren Arno en Willy Huisken leggen graag uit hoe zo’n avond verloopt. “Allereerst ontvangen we onze gasten met een heerlijk aperitief naar keuze. Vervolgens verdelen we de deelnemers in groepjes en geven we uitleg over het verloop van de avond. Ieder groepje is verantwoordelijk voor een eigen gerecht, bijvoorbeeld een voorgerecht, tussengerecht, hoofdgerecht of nagerecht. Onze kok blijft gedurende de hele avond in de buurt om te begeleiden en u – waar nodig en gewenst -aanwijzingen te geven. Er is uitdaging, samenwerking is vereist, gezelligheid staat voorop en bovenal is er tijd voor echt contact tussen de deelnemers.”

Natuurlijk wilt u zelf proeven wat u op tafel zet. Daarom geniet u, aansluitend het koken, van uw eigen bereide drie- of viergangendiner.

Benieuwd naar de kookkunsten van u en uw collega’s en/of relaties? Bel of mail om te reserveren of voor meer informatie. De minimale deelname is 15 personen. De kook-clinic kan behalve op zaterdag elke dag georganiseerd worden.

Restaurant de Bagatelle | Nijverdalseweg 10, Raalte | T: 0572 – 35 84 84 | E: info@bagatelle.nl | I: www.bagatelle.nl

Geef als eerste een reactie op "Een ideale teambuilding: Samen koken bij de Bagatelle"

Uw reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd


*