C4IT maakt telefoneren goedkoper én efficiënter

c4it03

C4IT uit Nieuwleusen timmert flink aan de weg met innovatieve communicatiediensten vanuit de Cloud. Tijdens de ontmoeting met Salland Zakelijk is het C4IT team, bestaande uit o.a. Jaap Meijer en Marco Vermooten, net terug van de internationale beurs PMRExpo in Keulen, de grootste beurs voor radiocommunicatie in Europa. Beide heren kijken terug op een erg succesvolle beurs. “Onze producten hebben veel aandacht gekregen van de ruim 4.000 beursbezoekers en dat heeft geleid tot diverse interessante leads”.

Zoals beloofd in de vorige editie van Salland Zakelijk, vertellen Jaap en Marco in deze editie wat meer over hun communicatiediensten vanuit de Cloud, met dit keer de focus op de telefoniediensten van C4IT.

C4IT regelt alles van A tot Z
Jaap: “Onze dienstverlening aan de reseller begint met de vraag wat de functionele eisen en wensen zijn van de ondernemer op het gebied van telefonie. Als dat helder is, maken we een analyse van de belkosten, gevolgd door een voorstel hoe op die kosten kan worden bespaard met daarnaast een functioneel en technisch ontwerp. Indien het hierbij nodig en gewenst is, regelt C4IT ook de aanpassingen aan de netwerkbekabeling, plaatsing van de toestellen, installatie van switchen en access points voor een goed functionerend draadloos netwerk, configuratie en programmeren van de desbetreffende apparatuur en aanpassing of (her)inrichting van een patchkast. Ook de toegang naar Internet op basis van xDSL of glasvezel kan C4IT verzorgen. De klant heeft bij ons dus met maar één aanspreekpunt te maken”.


Kostenbesparing
Voor besparing op de telefoonkosten van uw vaste telefonie werkt C4IT met twee varianten, namelijk Carrier Pre Select (CPS) en Wholesale Line Rental (WLR). Bij CPS en WLR gaan al uw telefoongesprekken automatisch via de goedkoopste aanbieder. U ontvangt in dat geval van uw lijn-aanbieder, bijvoorbeeld KPN, alleen nog een factuur voor het abonnementsgeld van de vaste aansluiting en de kosten voor het bellen naar servicenummers en nummers in het buitenland. De laatstgenoemde gesprekken verlopen namelijk niet via de alternatieve aanbieder. Daarnaast biedt WLR bovendien verschillende extra faciliteiten, zoals wisselgesprek, doorschakeldienst en blokkering nummerweergave.


CVoice Connect
Ook als u werkt met Voice over IP (VoIP) zijn besparingen mogelijk. Met CVoice Connect van C4IT wordt uw telefooncentrale aan het VoIP-platform van C4IT gekoppeld. U behoudt alle telefoonnummers en belt online, tegen een vast laag VoIP-tarief.


Managed Telefonie
Managed Telefonie is eigenlijk een telefooncentrale in de Cloud die geen grote investering vraagt en op maat kan worden ingesteld voor uw bedrijf. Marco: “Bij Managed CVoice zijn talrijke mogelijkheden beschikbaar, zoals gespreksopname, videobellen en keuzemenu’s. Bovendien is het een flexibel systeem, want de telefooncentrale groeit en krimpt met uw bedrijf mee. U mist nooit meer dat ene belangrijke gesprek, omdat u overal bereikbaar bent op één telefoonnummer. De telefooncentrale in de Cloud is altijd online en eventuele storingen hebben geen invloed op uw bereikbaarheid”.

Voor Managed CVoice betaalt u een vast bedrag per maand. U betaalt daarbij alleen voor wat u daadwerkelijk gebruikt, waardoor uw kosten transparant zijn en u nooit met onverwachte rekeningen wordt geconfronteerd. U communiceert altijd via het betrouwbaar vaste netwerk van KPN. Hosted Telefonie is geschikt voor alle bedrijven, van MKB tot Grootzakelijk.


Mobiele oplossingen van C4IT
Bij mobiele telefonie biedt C4IT diverse mogelijkheden, zoals meerdere nummers op één toestel, voicemail naar e-mail, sms’en naar e-mail en zelf de bereikbaarheid per telefoonnummer instellen. U kunt hierbij kiezen voor Managed Mobile of Hosted Mobile.

Bij Managed Mobile beschikt u op uw mobiel over alle faciliteiten van de telefooncentrale en over meerdere mobiele en vaste nummers op één toestel. U kunt bovendien met uw mobiel bellen tegen een vast laag VoIP-tarief. Verder bellen uw collega’s onderling gratis en kunt u zelf de bereikbaarheid per telefoonnummer instellen.

Bij Hosted Mobile hoeft u niet te investeren in een dure telefooncentrale en beschikt u over alle faciliteiten van de hosted telefooncentrale op uw vaste en mobiele toestel. Verder heeft Hosted Mobile dezelfde faciliteiten als zojuist genoemd bij Managed Mobile.

 

C4IT Data Only
Voor wie ook onderweg wil beschikken over internet, zonder dat met het apparaat wordt gebeld, kiest voor Data Only van C4IT. Geen centrales met extra functionaliteiten, maar gewoon internet voor onderweg. C4IT levert databundels van 200MB tot 8GB.

In de komende editie van Salland Zakelijk vertellen Jaap Meijer en Marco Vermooten meer over een dienstverlening waarin ze uniek zijn, namelijk clouddiensten met radio (portofoon en mobilofoon) over IP en de daaraan verwante mogelijkheden.

Neem contact op met Jaap of Marco van C4IT en ontdek hoe u de telefonie van uw bedrijf goedkoper én efficiënter kunt inrichten en gebruik kunt maken van nieuwe mogelijkheden. C4IT maakt onderdeel uit van de Ravelin Holding waar ook de distributiebedrijven Selecsys, Selcom en Selcare onder vallen.

C4IT | Burgemeester Backxlaan 265 | 7711 AD Nieuwleusen | 088‐0086666 | info@c4it.nl | www.c4it.nl   

Geef als eerste een reactie op "C4IT maakt telefoneren goedkoper én efficiënter"

Uw reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd


*