Communicatiebureau Tielbeke Tekstproducties weer helemaal up-to-date

logo

Met de presentatie van de nieuwe website op 8 december 2016 is Communicatiebureau Tielbeke Tekstproducties weer helemaal up-to-date.

Communicatiebureau Tielbeke Tekstproducties te Raalte is in 1999 door Jos Tielbeke opgericht. Hij heeft een zeer ruime ervaring in lokaal bestuur en onderwijs, is journalistiek actief geweest en studeerde bovendien aan de Open Universiteit bedrijfs- en bestuurskunde. Communicatiebureau Tielbeke Tekstproducties is dan ook bij uitstek geschikt om effectieve en verantwoorde teksten te produceren bij al uw activiteiten.

Naast de professionele realisatie van teksten voor o.a. overheidscommunicatie en digitale communicatie is Communicatiebureau Tielbeke Tekstproducties ook uitgever van Salland Zakelijk, hét promotiemagazine voor het Sallandse bedrijfsleven.

Jos Tielbeke is verder auteur van enkele managementboeken over effectief communiceren, effectief leiding geven, effectief omgaan met conflicten en effectief omgaan met klanten. Deze boeken zijn ook te bestellen via de nieuwe site.

Nieuwsgierig geworden naar de fraaie nieuwe vormgeving van de site van Communicatiebureau Tielbeke Tekstproducties?
Kijk dan snel op: tieltekst.nl.

Geef als eerste een reactie op "Communicatiebureau Tielbeke Tekstproducties weer helemaal up-to-date"

Uw reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd


*