Netwerkbijeenkomst ‘Olst-Wijhe werkt’ vrijdag 18 november 2016

logo-olst-wijhe-werkt

Er zijn ruim 1.000 bedrijven gehuisvest in de gemeente Olst-Wijhe. Het is belangrijk dat deze ondernemers samen het vestigingsklimaat versterken en zo een krachtige en ondernemende gemeente realiseren. Het platform ‘Olst-Wijhe werkt’ wil hieraan bijdragen.


NETWERKBORREL

Om invulling aan ‘samen’ te geven, vindt er op vrijdag 18 november (De dag van de Ondernemer) de eerste ‘Olst-Wijhe werkt’-borrel plaats. Ondernemers ontmoeten ondernemers is het thema van deze middag. Alle ondernemers uit de gemeente Olst-Wijhe vanuit de detailhandel, MKB, en ZZP’ers zijn van harte uitgenodigd op vrijdagmiddag 18 november van 16.00 tot 18.00 uur Bij Ripperda op Den Nul, Rijksstraatweg 97. Het idee is om deze netwerkbijeenkomst 3 tot 4 keer per jaar te organiseren.


AANMELDEN

Ondernemers die optimaal gebruik willen maken van de kracht en innovaties van andere ondernemers mogen deze bijeenkomst niet missen!

Aanmelden kan op www.Olstwijhewerkt.nl

Reacties op "Netwerkbijeenkomst ‘Olst-Wijhe werkt’ vrijdag 18 november 2016"

  1. Al veel collega ondernemers uit de gemeente Olst-Wijhe hebben zich aangemeld voor deze bijeenkomst op de #dagvdondernemer. Jij komt toch ook?

Uw reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd


*