Jan Steen: Van boerenklomp tot stropdas

img_1347

Al dertien jaar is het een garantie voor succes: voor een vast bedrag onbeperkt eten en drinken bij restaurant Jan Steen. Steeds vaker weet ook het bedrijfsleven de weg te vinden naar de vestigingen in Heino en Tubbergen voor een vergadering, bedrijfsfeest of personeelsuitje. “We zijn er voor iedereen: van de boerenklomp tot de man met de stropdas”, zegt eigenaresse Inge Koning – Neppelenbroek.

Op vrijdag, zaterdag en zondag is het een drukte van belang bij Jan Steen. De gasten bereiden zelf hun eten op de grill en genieten van een gezellige avond uit voor een vast bedrag. De focus ligt hierbij op drie pijlers; kwaliteit, ongedwongen sfeer en gastvrijheid. “In de afgelopen jaren hebben we het assortiment vergroot, met veel verse producten. Ook hebben we een aparte kinderruimte, waar de kinderen – met koksmuts op- kunnen genieten van het eten”, legt Koning – Neppelenbroek uit. Ook is er Life-Cooking, waarbij een kok de gerechten voor je bereidt. “Je kunt hier op ongedwongen wijze eten en drinken.”

Ondernemers
Voor ondernemers is Jan Steen een uitgelezen plek om op de doordeweekse dagen een vergadering, bijeenkomst of personeelsfeestje te beleggen. Zo zijn er samenwerkingsverbanden met Summer Camp in Heino, Hiawatha in Dalfsen en Omni Mobilae in Heino. “We liggen heel centraal, aan de N35, met een eigen parkeerplaats. Dat maakt ons de ideale startplek voor bijvoorbeeld een activiteit in de omgeving”, stelt Koning – Neppelenbroek. Als voorbeeld noemt ze de Jan Steen toertocht. Hierbij begonnen mensen met een lunch in Heino, waarna er met oldtimers door het Sallandse landschap werd getoerd richting Tubbergen. Daar konden de deelnemers dineren, waarna ze weer werden teruggebracht naar Heino.

Bedrijfsborrels
De vestigingen Heino en Tubbergen hebben de beschikking over een beamer, projectiescherm, microfoon en draadloos internet, zodat presentaties gegeven kunnen worden. Ook kunnen ruimtes worden afgesloten, zodat vergaderingen in beslotenheid kunnen plaatsvinden. Uiteraard is het daarbij mogelijk om te lunchen of te dineren, afgestemd op de wensen. Recent huurde een groot bedrijf Jan Steen af. De dag begon met ontvangst en een algemene presentatie, waarna er na de lunch diverse workshops werden gegeven. “We inventariseren de wensen en passen ons daaropaan”, zegt de eigenaresse. Regelmatig vinden bij Jan Steen ook bedrijfsborrels plaats. “Zoals in de zomerperiode, als de bouwvak voor de deur staat. Een ideaal moment om je personeel te bedanken voor het harde werken van het afgelopen jaar met een gezellige avond uit.”

Jan Steen is door de jaren heen uitgegroeid tot een begrip in de regio. “We bestaan inmiddels dertien jaar en nog altijd is het een succes”, zegt Koning – Neppelenbroek. “Het blijft een feestje om dit te mogen doen.”

Restaurant Jan Steen

Heino: Raalterstraat 66, 0572-395884. Heino@restaurantjansteen.nl

Tubbergen: Uelserweg 85, 0546-622442. tubbergen@restaurantjansteen.nl

Openingstijden: vrijdag en zaterdag: 18.00-23.00 uur, zon- en feestdagen (met uitzondering van de kerstdagen): 16.30-21.00 uur. Rest van de week op afspraak.

www.restaurantjansteen.nl

Geef als eerste een reactie op "Jan Steen: Van boerenklomp tot stropdas"

Uw reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd


*