Wantix LED

wantix-led-01

Wantix LED is leverancier van LED panelen, LED fotoplafonds, LED High Bay, LED strippen en LED TL buizen met een uitstekende prijs en hoge kwaliteit. Bülent Köse richtte dit Raalter bedrijf zeven jaar geleden op. “Zonder probleem leveren wij grote aantallen, zelfs binnen enkele werkdagen. Wederverkopers, installateurs en aannemers kunnen bij ons rekenen op een snelle levering voor een aantrekkelijke prijs. Maar bovenal hechten we veel waarde aan de kwaliteit van onze producten en het bieden van goed advies, service en nazorg.”

Wantix LED heeft inmiddels vele klanten in Nederland, België en Duitsland, want Wantix geeft u de goedkoopste en meest energiezuinige oplossing voor de verlichting van uw pand.

Wantix LED | Boeierstraat 10G Raalte | T: 06-53111346 | E: info@wantix.nl | I: www.wantix.nl

Geef als eerste een reactie op "Wantix LED"

Uw reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd


*