Toyota Morrenhof is ‘back in business’

toyota-proace-5x

Het is zes jaar geleden dat de laatste Toyota Hiace van de band rolde. In de tussentijd is Toyota, werelds grootste autofabrikant, bezig geweest met het ontwikkelen van een nieuwe lijn bedrijfswagens. Het is niet gek dat Toyota Morrenhof en ondernemers uitkijken naar de eerste auto’s van de nieuwe lijn PROACE. Het bedrijfsleven in deze regio weet dan dat het terecht kan bij Toyota Morrenhof, dé Toyota-dealer van Salland.

Het is voor de 40-jarige een goede gelegenheid om de banden met het bedrijfsleven (verder) aan te halen. Morrenhof kan de ondernemers trakteren op één model dat maar liefst in zes uitvoeringen verkrijgbaar is. Afhankelijk van het soort onderneming is de PROACE leverbaar in de uitvoeringen kort, middellang, lang en truck. Tevens zijn er dubbelcabines en uitvoeringen voor personenvervoer leverbaar.

Binnen deze uitvoeringen kan vrijwel elke wens worden gehonoreerd. Heb je een koelgedeelte nodig omdat je verse producten of bloemen moet vervoeren? Geen probleem! Heb je juist grote behoefte aan allerlei vakken voor gereedschap en andere materialen? Ook geen probleem! Het is slechts een greep uit de mogelijkheden. “We kunnen echt maatwerk leveren. Niet voor niets is onze slogan: voor elke klus een bus! Overigens worden alle aanpassingen in Nederland of zelfs bij ons in Raalte doorgevoerd. En waar mogelijk werken we samen met lokale partners”, stelt eigenaar Roy Morrenhof.

In de PROACE serie worden nog meer gunstige zaken gecombineerd. De bedrijfswagens zijn lekker pittig (95 tot 174 pk), de prijs is gunstig (vanaf € 17.945) en er is een standaardgarantie van drie jaar. “Bovendien zijn ze uitgerust met Euro 6 dieselmotoren, de meest zuinige en milieuvriendelijkste versie.”

Toyota Morrenhof | Klipperweg 5 | 8102 HR Raalte | T: 0572 – 361 616 | E: info@morrenhof.nl | I: www.morrenhof.nl

Geef als eerste een reactie op "Toyota Morrenhof is ‘back in business’"

Uw reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd


*