Ter Haar Mode: Unieke maatpakken van zeer hoge kwaliteit

terhaar

Martijn ter Haar en Jeroen Priem van Ter Haar Mode in Raalte zijn acht jaar geleden gestart met een nieuw concept, waarbij het mogelijk is om binnen vier weken een compleet maatpak te leveren van een zeer hoog kwaliteitsniveau. De mooiste stoffen worden hiervoor gebruikt, voor het grootste deel van Italiaanse stoffenhuizen. Samen met een zeer groot assortiment van stoffen, voeringen, knopen, kraagvilt en garen stelt Ter Haar Mode voor elke klant een uniek pak samen.

Martijn: “Twee- of driedelig, enkel knoops of double breasted, alles is mogelijk. De klant bepaalt de stof, het wordt aangemeten en vervolgens op maat gemaakt. De mogelijkheden zijn de laatste jaren zeer uitgebreid naar de nieuwste mode. Gekleurde knoopsgaten of het colbert voorzien van contrast stiksel, uitbundig of ingetogen, de klant bepaalt”.

Via een aantal pasvormen, van slim fit tot regular fit, kunt u als klant daadwerkelijk voelen en zien hoe uw pak zit en waar aanpassingen gewenst zijn. Op basis hiervan wordt een compleet nieuw patroon gemaakt in de fabriek waarna de stof wordt gesneden. Vervolgens krijgt het pak alle gekozen accessoires en wordt alles vakkundig in elkaar genaaid. De naam, initialen of andere tekens komen in de voering om het pak te personaliseren.

Jeroen: “De klant hoeft maar één keer te komen doorpassen. Als de maten bij ons bekend zijn, is een volgende keuze een kwestie van samenstellen. Onder het genot van een kop koffie wordt het geregeld.  Zo hebben we klanten die jaarlijks terugkomen, geen broek hoeven te passen, maar zich wel binnen vier weken weer in een schitterend nieuw pak kunnen vertonen. Tot nu toe is er nog nooit een klant ontevreden geweest over het resultaat”.

Vanaf € 549 heeft u bij Ter Haar Mode al een maatpak. Bovendien profiteert u in de maand oktober ter kennismaking van 10% korting of een 2e pantalon voor de helft van de prijs bij aanschaf van een maatpak. U kunt uw maatpak compleet maken met een maatoverhemd van John Miller. Hiervoor geldt hetzelfde principe als bij het maatpak, u kunt uw overhemd volledig zelf samenstellen en het is binnen twee weken gereed.

Ter Haar Mode | Marktstraat 11, Raalte | 0572-363177 | info@terhaarmode.nl | www.terhaarmode.nl  

Geef als eerste een reactie op "Ter Haar Mode: Unieke maatpakken van zeer hoge kwaliteit"

Uw reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd


*