Rensink Totaal Vastgoed-onderhoud

Managementteam Rensink (vlnr Wim Hondeveld, Gerdy Pusceddu-Smoes, Teo van ’t Verlaat en Willem Kleinbussink)Managementteam Rensink (vlnr Wim Hondeveld, Gerdy Pusceddu-Smoes, Teo van ’t Verlaat en Willem Kleinbussink)

Rensink is een toonaangevende speler op de vastgoed-onderhoudsmarkt in Midden- en Oost-Nederland. Het Deventer bedrijf levert al 84 jaar vakmanschap en heeft voortdurend de drive om vernieuwend te ondernemen.

Gerdy Pusceddu-Smoes (DGA): “Rensink begon in 1932 met schilderwerken, maar dat dekt inmiddels allang de lading niet meer. Naast schilderwerk zijn we ook specialist in houtrenovatie, betonreparatie, beglazing, asbestsanering, gevelreparatie, vloer- en wandafwerking en natuurlijk energetische oplossingen. In onze eigen timmerwerkplaats produceren we kozijnen, houten onderdelen, etc. Wij zijn een no-nonsense organisatie die doet wat ze zegt. Afspraak = afspraak!”

Als bezitter of beheerder van vastgoed bent u uiteraard geïnteresseerd in goed onderhoud. Voor nu, maar ook voor de toekomst. U wilt bovendien zekerheid, zowel financieel als technisch. Goed onderhoud, maar wél tegen de afgesproken financiële condities. Rensink is daarin uw ideale partner en maakt uw vastgoed toekomstbestendig.

Bent u benieuwd wat Rensink voor u kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact op met Gerdy Pusceddu-Smoes van:

Rensink bv, Duurstedeweg 10, 7418 CK Deventer | 0570 – 630 031 | g.pusceddu@rensinkbv.nl | www.rensinkbv.nl  

Geef als eerste een reactie op "Rensink Totaal Vastgoed-onderhoud"

Uw reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd


*