MHWebdevelopment.nl

logo-mhwd01

In 2015 heeft de 19-jarige Mart Haarman MHWebdevelopment.nl (MHWD) opgericht. Met zijn bedrijf maakt hij (web)systemen, apps en websites voor alle doelgroepen. Vanwege zijn frisse blik op het groeiende digitale tijdperk heeft hij de ervaring met het vinden van mogelijkheden om data van bedrijven digitaal te kunnen verwerken. Bovendien wordt zijn kennis de komende jaren uitgebreid, vanwege zijn nieuwe studie Electrical Engineering aan de TU Delft.

Mart: “Wat kan ik voor u betekenen? Ik bouw systemen op maat, om bijvoorbeeld papierwerk te vervangen met een simpele druk op de knop van uw telefoon, tablet of pc. Functionaliteit en efficiëntie staat voorop, want iedereen moet uiteraard overweg kunnen met de functies van het programma”.

Neemt voor een meer uitgebreide indruk ook eens een kijkje op www.mhwd.nl.

MHWD | Mart Haarman | Hogebroeksweg 18, Raalte | E: info@mhwd.nl |I: www.mhwd.nl

Geef als eerste een reactie op "MHWebdevelopment.nl"

Uw reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd


*