Marbro Administratie

marga-brouwer

Marga Brouwer uit Bathmen verzorgt al sinds 2004 boekhoudingen voor zzp’ers en kleine ondernemers.  “Ik begeleid ook starters om hun gegevens zo netjes mogelijk aan te leveren en de boekhouding praktisch in te delen. Omdat ik thuis mijn kantoor heb, zijn mijn tarieven betaalbaar. Thuis werk ik met het programma Snelstart, een erg geschikt programma voor kleine ondernemers. Door mijn jarenlange ervaring bij meerdere bedrijven beheers ik ook diverse andere boekhoudprogramma’s. Voor grotere bedrijven maak ik de boekhouding klaar voor de accountant, zodat de kosten voor deze ondernemers zo laag mogelijk blijven.”

Marbro Administratie, zowel thuis als op locatie. U kunt Marga per dag of per uur inhuren.

Marbro Administratie |Prins Mauritslaan 19, Bathmen | T: 0570-541950 | E: marbro@ziggo.nl | I: www.marbro.info  

Geef als eerste een reactie op "Marbro Administratie"

Uw reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd


*