Kippers HRM Advies

johan-kippers

Ruim dertig jaar ervaring met meer of minder complexe organisatievraagstukken en uitdagingen met personeel hebben in grote lijnen de adviespraktijk van Kippers HRM Advies gevormd. Praktisch en áán de slag in het hele, brede werkveld!

Adviseur en eigenaar, Johan Kippers: “Een opdracht begint met het uitwerken van de visie en doelstellingen van het management tot een heldere adviesvraag. Vervolgens werk ik graag met medewerkers om te horen wat, vanuit hun perspectief, belangrijk is om dat doel te kunnen realiseren. Dit samen levert mooie bouwstenen op. Ik adviseer niet alleen, ook bij de belangrijke fase van uitwerken en invoeren kan ik ondersteuning bieden”.

Kippers HRM Advies gaat voor kwaliteit.  Niet tevreden? Dan betaalt u niets!

Kippers HRM Advies |Johan Kippers | Bathmen | M: 06 – 51783405 | E: info@kippershrm.nl | I: www.kippershrm.nl     

Geef als eerste een reactie op "Kippers HRM Advies"

Uw reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd


*