Heijmerikx Mulder Administratie Belastingadvies

heijmerikx-mulder01

Hebben ze lang moeten nadenken over de naam voor hun administratie- en belastingadvieskantoor? Edward Heijmerikx en Laurens Mulder kijken elkaar even aan en schieten dan in de lach. “Nee, niet echt!”

Het is echter te simpel om dit te zien als een klassiek voorbeeld van ‘waarom moeilijk doen als het makkelijk kan’. Er schuilt namelijk een heel verhaal achter Heijmerikx Mulder Administratie Belastingadvies. Een verhaal dat ze graag nader uit de doeken doen. “Door onze namen te gebruiken, willen we aangeven dat je bij ons nog gewoon kunt aanwaaien voor een kort gesprek of advies. En het staat voor de bundeling van onze jarenlange ervaring in boekhouding, administratie en belastingadvies”, aldus de grondleggers die aangeven dat ze zijn voortgekomen uit Aben Administratie Belastingadvies uit Raalte, een administratiekantoor met een reputatie van grondigheid, degelijkheid en deskundigheid.

Heijmerikx Mulder Administratie Belastingadvies |Spitsstraat 25A, Raalte | T: 0572-352622 | E: info@hmadministratie.nl | I: www.hmadministratie.nl

Geef als eerste een reactie op "Heijmerikx Mulder Administratie Belastingadvies"

Uw reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd


*