Haspels&Zn. De vrijheid om uniek te zijn.

haspels03

Haspels&Zn maakt herenschoenen op maat. Op ambachtelijke wijze. Oog voor detail en echt vakmanschap, maar dan met een moderne twist. Dat zijn de uitgangspunten van Haspels&Zn. Rob Haspels en zijn zoons Jelco en Jelmer koppelen het ambacht van toen aan de technologie van nu. En die combinatie zorgt voor perfect passende schoenen in vele variaties.

Rob: “Het maatnemen van schoenen gebeurt met moderne 3d-scantechnologie waardoor we exacte maatgegevens verkrijgen voor perfect passende schoenen. Bovendien zijn onze schoenen volledig naar wens samen te stellen. U kunt daarbij kiezen uit een van onze vele modellen in de leersoort en kleur van uw keuze. Ook een wens of idee buiten onze collectie om is geen probleem, desgewenst vervaardigen we zelfs uw eigen ontwerp als dat kan. Deze manier van werken maakt iedere schoen uniek”.

Jelmer: “Wij vinden dat u alle tijd en aandacht verdient om op gepaste wijze kennis te maken met ons mooie product. We nemen daarom in alle rust persoonlijk de maat op van uw schoenen op een locatie van uw keuze. Dag en tijdstip bepalen we in overleg, waarbij u kunt rekenen op onze flexibiliteit. Als uw schoenen klaar zijn, leveren we ze ook persoonlijk bij u af”.

Haspels&Zn | Arnsbergstraat 9 C12  | 418 EZ Deventer | T: 0570-624561 | E: info@haspelsenzn.nl | I: www.haspelsenzn.nl

Geef als eerste een reactie op "Haspels&Zn. De vrijheid om uniek te zijn."

Uw reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd


*