Eriswerk.nl biedt verdieping en Sallandse zakelijkheid

eriswerk

Ontdekken wat de kwaliteiten en karaktereigenschappen zijn van werkzoekenden en nauwkeurig in kaart brengen wat een bedrijf nodig heeft voor een bepaalde functie. Het is het fundament waarmee Eriswerk.nl een succesvolle match tot stand brengt. Op deze manier kan de nieuwe uitzendorganisatie in Raalte een grote kans op succes garanderen. Met dank aan decennia ervaring van Ben Poppe in het bedrijfsleven (HR, bedrijfsprocessen, reorganisaties, leidinggeven) en de uitzendbranche, aangevuld met de theoretische kennis van Daniëlle Poppe (Master Bedrijfskunde en Bachelor Psychologie).

Er spreekt vertrouwen uit de woorden van vader en dochter en dat is belangrijk om een nauwe band met het bedrijfsleven op te bouwen. Hun streven is om de band te laten groeien van samenwerking naar partnerschap. “Zeker nu de arbeidsmarkt continu verandert, is er behoefte aan maximale ondersteuning op het gebied van P&O.”

Dat begint al bij het allereerste bezoek, want de afspraken vinden steevast plaats op het bedrijf zelf. “Dat is de plek waar onze werkzoekende aan de slag gaat. We spreken met het management, maar kijken vooral ook rond op de werkvloer. Om sfeer te proeven en in gesprek te gaan met teamleiders en medewerkers. Dat is belangrijk voor de feeling met het bedrijf waar onze uitzendkracht wordt geplaatst. We willen onze uitzendkrachten alleen aanbieden als we ze goed genoeg vinden voor de job en als ze passen in de werkomgeving. Dat is het kwaliteitsdenken van Eriswerk.nl.”


Coach en sparringpartner
In alle opzichten kun je stellen dat Eriswerk.nl gaat voor een lange termijn relatie. “Wij willen zo veel mogelijk ontzorgen, zodat de ondernemer zich volledig kan focussen op zijn bedrijf. Dat doen we door het leveren van deskundig en goed voorbereide arbeidskrachten, maar we kunnen bijvoorbeeld ook payrolling voor onze rekening nemen. En als de ondernemer behoefte heeft aan een coach of sparringpartner staan we ook voor hem of haar klaar. Dat kan een werving- en selectietraject zijn, want hoe vreemd of het ook klinkt, veel bedrijven hebben moeite met het opstellen van het juiste profiel en het vinden van de juiste kandidaat. Maar het kan ook advies zijn op het gebied van loopbaan- en organisatieontwikkeling. Zitten de mensen wel op de goede plek, wat zijn hun doorgroeimogelijkheden en waar heeft het bedrijf de komende jaren behoefte aan?”


Match in alle branches
Dat er ondanks de wildgroei van uitzendbureaus behoefte is aan een uitzendbureau zoals Eriswerk.nl is in de afgelopen maanden wel duidelijk geworden. Nadat de regionale media melding maakten van de oprichting zijn verschillende afspraken gemaakt met zowel werkzoekenden als opdrachtgevers. “In die gesprekken gaf het bedrijfsleven met name aan zich aangesproken te voelen door de ondersteuning en coaching van Eriswerk.nl”, aldus Daniëlle en Ben Poppe die in alle sectoren een match tot stand kunnen brengen zoals in de branches hout, metaal, agrarisch, groenvoorziening, productie en administratie.

Eriswerk.nl | Passage 1a | 8102 EW Raalte | T: 06 1096 0763 | E: info@eriswerk.nl | www.eriswerk.nl

Geef als eerste een reactie op "Eriswerk.nl biedt verdieping en Sallandse zakelijkheid"

Uw reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd


*