BusinessFlow

business-flow

BusinessFlow is opgericht door Lilian Eijkelkamp. Vanuit haar jarenlange carrière als manager, trainer, coach en adviseur vond ze het tijd om haar eigen koers te gaan varen. Nu begeleidt ze mensen, teams en organisaties in hun ontwikkeling. Haar missie: Meer Menselijke Organisaties.

“Ik wil de vrouwelijke touche in de zakelijke wereld brengen, zodat er meer bezieling in een organisatie komt. Samen vanuit intuïtie en zakelijkheid naar het gewenste resultaat toewerken. Je komt in de juiste Flow als je je hart durft open te stellen. Dan kom je bij een diepere laag, bij de kern. Zo ontstaan er vaak mooie bewustwordingen wat het begin is van een ontwikkeling.”

BusinessFlow brengt meer persoonlijke kracht in uw organisatie! Wilt u dat ook? Neem dan contact op met:

BusinessFlow | Dalfsen | M: 06-273 964 43 | T: 0529-435 651 | E: lilian@businessflow.nl  | I: www.businessflow.nl

Geef als eerste een reactie op "BusinessFlow"

Uw reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd


*