Beter Leren Lezen

bll01

Eliza Haarman-Tielbeke begeleidt vanuit haar praktijk Beter Leren Lezen kinderen die leesmoeilijkheden ervaren. De begeleiding is zeer breed en richt zich op het aanleren van de letters, vloeiend leren lezen, verbeteren van het leestempo en vergroten van het leesbegrip.

Tijdens de begeleiding staat het vergroten van het leesplezier altijd voorop! Eliza begeleidt kinderen vanaf groep 3 tot en met groep 8 van de basisschool in de gemeente Raalte. Indien gewenst, vindt de begeleiding van uw kind plaats onder schooltijd, op de school van uw kind.

Kijk voor meer informatie over de leesbegeleiding en de tarieven op www.beterlerenlezen.nl

Beter Leren Lezen | Eliza Haarman-Tielbeke | M: 06-50501864 | E: eliza@beterlerenlezen.nl | I: www.beterlerenlezen.nl

Geef als eerste een reactie op "Beter Leren Lezen"

Uw reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd


*